דימוי גופני נמוך בעיה של שנים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/01/2017 | 18:28 | מאת: מרי

שלום, יש לי בעיה שלא הכי קשורה לפורום. מתנצלת על האורך. אני חברותית ואנשים תמיד אומרים לי שאני נחמדה וגם לאימי אנשים שבקושי מכירים אותי אבל כנראה השארתי רושם משמע "כריזמה" כשאני הייתי יוצאת לדייט תמיד התקשרו למחרת אבל יש לי רתיעה מקשר בגלל הקטע הגופני.וזה מחבל לי מאוד מאוד איך אתחתן??. אני לא אוהבת את עצמי שנים מילדות ומודעת לזה !!!! אך לא מסוגלת להשתחרר מזה כל מה שקשור למגע לא חשה בנוח בגלל הדימוי הגופני. נניח להתלבש בחדר הלבשה של נשים וכו'. ללכת לים.. שלא לדבר על מגע אינטימי. נמנעתי מקשרים והיה לי טוב בעיסוקיי כיום אני מרגישה ממש עוף מוזר בלי ניסיון ובלי שום קשר עצוב לי כי אני יודעת שזו חומה שלא אצליח לעבור ואני רוצה להקים בית ולא להישאר לבד בעולם. אני יודעת שאפשר ללכת לפסיכלוג אבל מה זה יעזור? אני מאמינה שזה יהיה שינוי זמני. בזמן האחרון 5 שנים בערך אני בכלל לא סובלת את עצמי גם בבואה של המראה. זה משפיע עליי בזה שאני נהייתי "כבדה" כזו שלא משקיעה בבגדים גם לא לעבודה ואז אני מרגישה רע עם עצמי באיך שאני נראית סוג של כבדות ובכלל מרגישה שהפכתי לחנונה. יש אולי טיפול במסגרת ציבורית/ פרטית יותר זול מפסיכולוג פרטי? כי לא יהיה לי כסף לממן טיפול של שנה שנתיים בעלות יקרה כל כך.

שלום רב השאלה שלך קשורה לפורום, מאוד משמעותית וחשובה לך בחיים. בתחילה הבעת ספקות ביכולת שלך להעזר בטיפול - למה את חושבת שהעזרה תשפיע רק זמנית? בהמשך את מביעה רצון לפנות לטיפול-חשוב מאוד שתגיעי עם ראש פתוח לטיפול ושתאמיני שיש לך אפשרות לצאת מהמעגלים הסגורים של בושה,מבוכה,ביקורתיות,חוסר בטחון והמנעות. תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם. אם תפני למרפאה מוסמכת הטיפול יעלה לך פחות מאשר מטפל פרטי, כ 200 שח לפגישה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים