גם אני רוצה להתנדב

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

07/09/2009 | 12:21 | מאת: מרינה

היי יואב.. היי לכולם.. ראיתי את ההתכתבות של עם חיים.. ושמתי לב שיש לך מידע לא קטן על המצאות חוות טיפוליות באזורים שונים.. אני מאוד רוצה להתנדב ומחפשת מקום מתאים .. ומה יותר טוב מלעבוד עם בעלי חיים.. אהבת חיי.. אשמח אם תוכל לייעץ לי לגבי מקום הנמצא באיזור אור עקיבא(עיר מגורי) תודה מראש

שלום מרינה, אני רוצה לברך אותך על ההחלטה להתנדב. בלי העזרה הענקית של המתנדבים, רכיבה טיפולית לא יכולה להתקיים. יש מספר חוות טיפוליות בסביבה שלך אך מכיוון שאני לא מכיר את כולם, אני ממליץ לך להכנס לאתר התאחדות ספורט הרכיבה www.ief.org.il ובצד השמאלי למטה יש רשימת חוות לפי אזורים בארץ. המלצתי לך - לבדוק שקיים ביטוח תאונות למתנדבים בשביל לא להשתמש בו. תהני מעבודתך, יואב.

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים