חוות המרחב הפתוח

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

25/07/2009 | 20:00 | מאת: גלית

היי לכולם האם מישהו שמע על חוות המרחב הפתוח במושב כפר שמואל, בניהול ד"ר עופר קומרובסקי? האם מדובר בחווה מקצועית, ואיך ד"ר קומרובסקי?

26/07/2009 | 20:25 | מאת: עינת

חוות המרחב הפתוח אכן חווה שמעסיקה בעלי הסמכה ממוסדות מוכרים קרי ווינגייט , הצוות מהכרותי עימו הינו צוות הדרכה טובים ומוסמכים לרכיבה טיפולית , היה לי ניסיון טוב איתם בעבודה עם קבוצה שליוויתי והתוצאות היו טובות , כמו ראיתי שם מטופלים והורים מחייכים , מקוה שעניתי לך (-:

02/09/2009 | 21:53 | מאת: טל

אתמול ביקרתי בחווה זו במסגרת לימודי חווה נהדרת מתעסקת גם בתחום הספורטיבי התחרותי, וכמו כן גם התחום הטיפולי לאט מעט מטופלים שם ולכן גם הצוות הוא צוות מעולה.

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים