לימוד רכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

20/05/2009 | 10:42 | מאת: שרית

שלום רב לכולם, כבר הרבה מאוד זמן שאני מעוניינת ללמוד רכיבה טיפולית ולעסוק בזה. הבעייה היא שאני לא מכירה אף אחד שלמד או מתעסק בתחום ומעבר לכייף שבזה הייתי רוצה לדעת אם זה פרקטי? בעקבות העובדה שלצערי אין לי כסף מיותר ללמוד עוד משהו סתם בשביל הכייף, אז חשוב לי לקבל קצת פרטים על לפני שאני נרשמת. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי קצת יותר. תודה והמשך יום נעים, שרית.

20/05/2009 | 13:03 | מאת: עמית

שרית שלום ,את מעונינת להכנס לתחום שנדרש בו המון על מנת להיות מטפלת בתחום ,הצעתי היא לעבור על הנושאים והתגובות שנכתבו כאן בפורום , אני מאמין שאת התשובה תקבלי , בהצלחה

שלום שרית, אני אכן מסכימה עם עמית שזהו תחום שדורש המון ידע והתמקצעות, במספר מישורים, בכדי להיות מטפל. הן בפן הטיפולי והן בידע וברכיבה על סוסים. אלו שני תחומים שלא לומדים בקורס אחד. אם את רצינית בנושא, הייתי ממליצה לך ללכת לחווה שעוסקת ברכיבה טיפולית, לצפות בשיעורים , אולי לדבר עם אנשים שם שעוסקים בתחום באופן קבוע. ולהבין בכלל במה מדובר ואם את מתחברת לזה. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים