סטודנטים של סוסים ואנשים

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

11/05/2009 | 19:05 | מאת: חיים

האם מישהו יודע איך נחשבים הבוגרים של סוסים ואנשים בשוק

13/05/2009 | 12:30 | מאת: עמית

חיים שלום , כאיש הרכיבה הטיפולית מזה שנים רבות אומר לך שזה אנדבדואלי לגבי כל סטודנט ( לא משנה היכן הוא למד) אם יש לו את הידע , גישה והכשרון הנרכש אזי מטופליו יזכו באיש טיפול טוב ומעלה , בשנים האחרונות השוק מוצף במחזיקי תעודות של מטפלים והחשוב הוא להיות אנשי טיפול שרצונם הוא להיות מעולים , לא לשקוט ולהפסיק ללמוד ולהשתפר בתחום , בהצלחה לכולם ונא לא לשכוח להשתדל להיות הכי טובים בתחום !

שלום.בלי להכיר את עמית אני מסכים עם כל מילה שלו. תודה עמית ובהצלחה לכולם. יואב

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים