הבדל בין קורס למורים לרכיבה טיפולית לעומת מדריכים

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

17/03/2009 | 21:13 | מאת: איטה

גלשתי באתר של וינגייט ולהפתעתי הרבה יש בווינגייט שני קורסים של רכיבה טיפולית, האחת של מורים לרכיבה טיפולית במכללה ע"ש זיטמן והשניה של מדריכים לרכיבה טיפולית. האם יש הבדל בינהם? אם כן מה ההבדל ומה יותר מתאים לטיפול רגשי ולא רק פיזי

איטה שלום, לגביי ההבדל בין שני הקורסים בוינגייט אני מציעה שתצרי איתם קשר ותבברי. בכל הקורסים עוסקים גם במישור הפיזי וגם במישור הריגשי. אני מציעה לך כמו שעשית, לגלוש באינטרנט לאסוף מידע על כל הקורסים, להתקשר ולבקשר חומר כתוב עם יש. והסבר טלפוני. ולהחליט מה הקורס הנכון ביותר בשבילך. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים