משחקים ברכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

08/03/2009 | 17:31 | מאת: שגיא

אני מחפש רעיונות למשחקים ותרגילים לשיפור מוטוריקה וקשר עין יד

שגיא, או שתוכל לגלוש באינטרנט אולי תמצא רעיונות ותחבר אותם לרכיבה הטיפולית. בהצלחה!

13/03/2009 | 21:05 | מאת: שגיא

היי קרן, יש לי את התרגילים שאני משתמש בהם בשוטף, אבל אני מחפש רעיונות חדשים, אינ אשמח להעלות את הרעיונות שלי גם, אבל אחרי הרבה זמן של צפייה בפורום, וראיתי שרוב ההודעות יותר נוגעות לאיפה ללמוד ואיפה לעשות טיפול חשבתי שאולי כדי שהפורום הזה יכול להיות גם במה למדריכים להתייעץ ולהחליף רעיונות כיוון שלא מצאתי מקום אחר בעברית. ואני מקווה שנוכל להפוך את הפורום למקום של הפריה הדדית וצמיחה של רעיונות חדשים ומקוריים. בברכת שבת שלום לכולם, שגיא

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים