רכיבה במודיעין

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

23/02/2009 | 15:59 | מאת: גלעד

היכן יש מקום ממולץ לרכיבה במודיעין והסביבה של מישהו מקצועי הן בנושא רכיבה טיפולית והן כפתרון לבעיית כושר גופני והשמנת יתר

גלעד שלום, הייתי ממליצה לך לפנות לאתר של התאחדות הספורט, שם תמצא שמות של חוות בכל איזורי הארץ . בהצלחה!

30/06/2009 | 10:25 | מאת: שרית

ישנה חווה נהדרת בכפר רות שליד מודיעין שמה חווה בכפר והצוות שם פשוט חבל על הזמן.

01/12/2009 | 08:44 | מאת: טלי יפרח

יש חווה נוספת טובה מאוד בכפר שמואל של ד"ר עופר קומורובסקי 2 ילדיי רוכבים שם וזה פשוט כייף לראות איך שהם נהנים טלפון של החווה 089211506

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים