למיודי רכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

17/02/2009 | 00:08 | מאת: חיים

בררתי בסוסים ואנשים לגבי קורס מדריכי רכיבה טיפולית ועלות הקןרס היא 26,500 אלף ש"ח לקורס שאורכו שמונה חודשים פעם בשבוע 8 שעות כל מפגש, לא כולל סטאג' אבל כולל בתוכו גם את קורס הרכיבה המערבית.שאלתי היא האם המחיר לא מופרז והאם שמונה חודשים בהם נפגשים פעם בשבוע למשך שמונה שעות הם לא מעט זמן בכדי להכיל גם את לימודי הרכיבה הטיפולית וגם את לימודי הרכיבה המערבית

לחיים, אני חושבת שאתה צריך לברר בכל הקורסים הקיימים באזור מגוריך, לעשות השוואות של מחיר ותוכן ולראות מה הכי נכון בשבילך. לא אוכל להגיד לך אם הקורס יקר מידי או סביר. זה עניין של דעה אישית והשוואה לקורסים אחרים. בדעתי האישית, אני מסכימה איתך ששמונה חודשים ואף שנה, אחת לשבוע זה מעט בשביל לצאת מוכן לשטח. בכל קורס שתבחר, בעיקר אם אינך מגיע עם ידע קודם, תהיה האחריות עליך להתמקצע בצורה זו או אחרת. הן בתחום הטיפולי והן בעבודה עם סוסים. שיהיה בהצלחה!

04/07/2009 | 08:49 | מאת: א.

סעו ללמוד בחו"ל,הקורסים שם מרוכזים ומקצועיים הרבה יותר מאשר בארץ,ועולים פחות בארה"ב מקבלים תעודה בינלאומית של NARHA ההתאחדות האמריקאית לרכיבה טיפולית. למדתי גם בארץ ואין מה להשוות...........

18/02/2009 | 10:14 | מאת: נ,

8 חודשים 8 שעות ביום זה מה שכולנו למדנו בשנה ראשונה ובשנה השניה עשינו סטאז' , את זוכרת קרן הרי למדנו ביחד ! לדעתי זה יהיה נכון תמיד ליעץ את האמת בלבד , יום מקסים לכולם ובהצלחה למעתנינים

נ' היקר/ה, בתשובתי כתבתי ואני מחזקת שזו דעתי האישית בלבד! אפשר לקבלה ואפשר לא.

18/02/2009 | 17:56 | מאת: סתם אחד

אם הייתה קורא (או אולי קוראת) את השאלה של חיים היית מבין שקרן ענתה לו דווקא תשובה מאד אמיתית. גם אני עשיתי את הקורס בוינגייט וגם אני חושב שלא יצאתי מוכן לשטח משמונה שעות אחת לשבוע. וזה בלי לימודי רכיבה מערבית (כמו שחיים הדגיש) רק רכיבה טיפולית. לטובתי היה, שהגעתי לקורס עם ידע קודם בסוסים והשלמתי אחר כך את הידע הטיפולי מהרבה עבודה בשטח וקורסים נוספים. חוץ מזה איך אתה רוצה שקרן תזכור שלמדתם יחד עם אתה מתחבא מאחורי האות נ'!? אני מציע לך פעם הבא לקרוא עד הסוף את השאלה הנשאלת ואת התשובה שניתנת, כדי שלא תצא טמבל שוב. שיהיה יום טוב ומקסים גם לך.

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים