רכיבה טיפולית כמקור פרנסה ראשי

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

06/02/2009 | 10:37 | מאת: חיים

אני נשוי +2 ורוצה לעשות הסבה מקצועית לתחום הרכיבה הטיפולית ורציתי לדעת האם אפשר להתפרנס בכבוד מהתחום ולהפוך אותו למקור פרנסה יחידי או שחייב לעסוק בעוד משהו במקביל

07/02/2009 | 18:44 | מאת: יואב לויטה

שלום חיים שאלה לא פשוטה שאלת. "הכבוד" של כל אחד מאתנו נמדד בסכומים אחרים. למיטב ידיעתי ולא בדקתי לעומק את הנושא, הסכומים לשעת עבודה למדריך מתחיל נעים בין 50 ל-70 ש"ח לשעת עבודה במגרש (לא כולל זמן הכנת סוסים, סידור מגרש, שיחות עם הורים וכו'). העבודה ברובה מתקיימת בשעות אחה"צ והערב. רוב המדריכים עובדים לפי שעה, וישנן חוות שיש להן מספיק עבודה אשר מעסיקים לפי משכורת חודשית. יש ביקוש רב למדריכים לרכיבה טיפולית וזאת תוכל לראות באתר ההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה- מדור דרושים. בהצלחה, יואב

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים