איפה הכי כדאי ללמוד רכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

20/01/2009 | 14:08 | מאת: חיים

אני מאוד מתעניין בלימודים בתחום ואין לי רקע של ממש בעבודה עם סוסים. רכבתי כמה פעמים ,האם חוסר הניסיון יכול להשפיע עלי בקבלה למכללה מסויימת.איזו מכללה נחשבת כיום לטובה בתחום

שלום חיים. כל המכללות טובות מאוד. אני מציע שלפני הלמודים תתנדב מספר חודשים בחווה טפולית להתנסות. בהצלחה יואב.

27/01/2009 | 17:51 | מאת: חיים

אני רוצה להתנדב בחווה.האם אתה מכיר חווה באזור המרכז שמחפשת מתנדבים והאם ההתנדבות תהיה קשורה בתחום הרכיבה הטיפולית

27/01/2009 | 17:54 | מאת: חיים

האם אתה מכיר חווה באזור המרכז שמחפשת מתנדבים היכולים לסייע בתחום הרכיבה הטיפולית

30/01/2009 | 17:58 | מאת: עינת

אתחיל שנכון יהיה להתנדב ולחוש את התחום ! לפי מה שכתבת יש לך ניסיון דל בסוסים , כיום על מנת להתקבל לקורס נדרשת רמת רכיבה ועבודת קרקע עם הסוסים ,בנוסף מחוייבים בתעודת מדריך רכיבה , את כל זה אתה אמור לדעת לפני הכל , שיהיה לך בהצלחה

30/01/2009 | 18:11 | מאת: עינת

חיים להזכירך שכיום הסטונדטים לרכיבה טיפולית מחוייבים ברמת רכיבה טובה ולסיום הם צריכים להיות עם שתי תעודות : מדריך רכיבה + רכיבה טיפולית , בהצלחה לך

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים