הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

01/07/2008 | 13:27 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום חדש וייחודי באתר דוקטורס - פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים. גלישה פורייה ונעימה, צוות האתר

שלום לגולשים, אשמח להיות לכם לעזר ולענות על שאלות בנושא רכיבה טיפולי. שיהיה בהצלחה!

26/10/2008 | 19:08 | מאת: חיימיקו

לצערנו לא מעלים לסדר יום נושא מחלות אסמטיות, אשר הפכו מכת מדינה-אפידמיה לשמה במיוחד בקרב ילדים. בשיחה עם חברים המליצו על טיפול מאד פשוט - לנשום אוויר הרים נקי.הדגישו והצביעו דווקא על רמת הגולן כאזו אידיאלי להרפא ולהתחזק.מבירור שעשיתי עבור ילדי הומלץ על הישוב מצוק עורבים בצפון הרמה,ואף נפתחה בפני הדלת במתחם הצימרים "פויאנה בגולן"- אך ישנם אתרים טובים ורבים.

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים