טיפול באמצעות כלבים

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

10/09/2008 | 17:41 | מאת: שירי

שלום בתי בת 4.5 מפחדת מאוד מכלבים, רצינו להכניס כלב הביתה כדי לעזור לה. אשמח לקבל טיפים בעניין. תודה

10/09/2008 | 17:43 | מאת: שירי

האם כדאי גור או כלב יותר מבוגר, האם נקבה או זכר וכד'. לזה התכוונתי.. תודה

שירי שלום מהאינפורמציה שמסרת, הייתי מציעה לך שלא להכניס בשלב זה כלל וכלל כלב הביתה, שכן אם ביתך מפחדת מכלבים, הרי שמבחינה פסיכולוגית הכנסת האובייקט המפחיד [הכלב] לטריטוריה שלה [הבית, החצר], בה היא אמורה להרגיש בטוחה ומוגנת, תעורר ותגביר את רמת החרדה ולא רק שלא תסייע לה אלא עלולה בהמשך ליצור נזק. תחילה הייתי מציעה לך להפנות את בתך לטיפול בפחדיה מכלבים ורק כשהפחד ימוגר, ניתן להכניס כלב/ה הביתה. אני מאחלת לך ולבתך הצלחה רבה

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים