באיזה סוג של נכויות אתם מטפלים?

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

06/07/2008 | 08:36 | מאת: בני

06/07/2008 | 12:36 | מאת: יואב לויטה

בני שלום, טיפול ברכיבה טיפולית מטפל במגוון רחב מאד של נכויות. המגבלה העיקרית שישנה ברכיבה טיפולית היא מתן אישור החתום על ידי רופא המאשר סוג טיפול שכזה. האני מאמין שלי, הוא שכל נכה המציג אישור רפואי לרכיבה טיפולית, מוטל עליי כמדריך ליצור עבור המטופל את התנאים לטיפול הבטיחותי, איכותי ומוצלח ביותר. כיום מטופלים אצלינו במרכז: פגועי ראש המופנים ממשרד הביטחון, נכי צה"ל, אירועים מוחים, טרשת נפוצה, c.p ועוד קשת רחבה מאד של מקרים. אני אשמח לענות לשאלות הקשורות לנכויות ספציפיות.

06/07/2008 | 19:49 | מאת: בני

שלום יואב האם הטיפול באמצעות רכיבה יכול להאט התקדמות טרשת נפוצה? אם כן כיצד?

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים