שלום ! מדוע אין רקע עליכם ?

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

05/09/2008 | 16:35 | מאת: ימית

האם הפורום הזה עדיין פעיל ? אני מברכת על הפורום לרכיבה טיפולית , ניסיתי להבין מי אתם ומה הרקע שלכם בנושא ? לחצי על התמונות ולא היתה אפשרות לקבלת איפורמציה , חבל ! בכל אופן אשמח לדעת יותר בנושא -:)

הי ימית, הפורום פעיל וקיים! ישנה אפשרות להקליק פעמיים עם העכבר על התמונות שלנו בצד המסך ולקבל אינפורמציה על כל אחד מאיתנו. ניסיתי עכשיו וזה עובד. בנוסף יש לנו דף מידע באתר דוקדורס. תחפשי : "המרכז לרכיבה טיפולית בישראל" אשמח לשמוע אם הצלחת.

08/09/2008 | 17:08 | מאת: ימית

מקליקים ואין הצלחה !

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים