כלבנות טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

30/04/2016 | 11:52 | מאת: שירי

שלום, אני שוקלת לימודי כלבנות טיפולית. האם יש ביקוש לטיפולים באמצעות כלבים? כמה מרוויחים לשעה באופן פרטי וכמה במוסדות? מיהם הצרכנים של טיפול מסוג זה? תודה וחג שמח

שלום שירי, תחום הכלבנות הטיפולית הולך ומתפתח בשנים האחרונות. גופים רבים "נפתחים" לתחום זה כגון משרדי ממשלה וקופות חולים נוספות. נושא השכר כמו בכל תחום, משתנה בהתאם לניסיון ואופי העבודה. קהל הלקוחות הוא רחב ומגוון. ההמלצה שלי היא לגשת למקום בו עובדים בכלבנות טיפולית להתרשם מהעבודה ולשוחח עם הצוות. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים