שלום רב

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

13/05/2015 | 19:41 | מאת: רוני

אני מתענינת בלימודי קורס טיפול סאמצעות בעלי חיים/כלבים. האם יש עבודה בזה ללא תואר ראשון? ואיכן הכי כדי ללמימוד את הקורס הזה. אשמח לתשובות

שלום רוני, כיום ישנו קורס המתמחה בנושא טיפול בסיוע כלבים במרכז לרכיבה טיפולית אשר ממוקם בכניסה לישוב תל מונד. אני בטוחה שברשת תוכלי למצוא קורסים נוספים. הייתי ממליצה לך לעשות סיבוב במקומות בהן מתקיימים הלימודים ולהתרשם מרמת המקצועיות בכל אחד. אין צורך בתואר על מנת להתקבל ללימודים. את מוזמנת ליצור קשר עם אילן מנהל הכלבייה והקורס ולשאול את כל השאלות. בטל': 09-7964559 בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים