רכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

27/03/2013 | 12:24 | מאת: טלי

שלום, בן של חברים קרובים אובחן כסובל מבעיות התנהגות חמורות ואחד הטיפולים שהציעו להם לנסות הוא רכיבה טיפולית.. הם לא ידעו למי לפנות ואיזה מקום הוא המקצועי ביותר ולכן החלטתי לעזור בחיפושים ובאינטרנט מצאתי את החווה של דני, מקום שמתמחה ברכיבה טיפולית והייתי רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם על המקום כי אין חכם כבעל הניסיון.. זה חשוב לי מאוד, תודה רבה לכם :)

שלום טלי, לצערי לא אוכל לענות לשאלתך, איני מכירה את החווה של דני. בכל מקרה הדבר הנכון יהיה לבקר בחווה, להתרשם, לשוחח עם הצוות ואולי הורים נוספים שילדיהם רוכבים שם. וכך לקבל את ההחלטה. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים