קורס רכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

03/12/2012 | 15:56 | מאת: אריאל

שלום, אני התעסקתי בעברי ברכיבה ספורטיבית ותחרויות ועכשיו אני מאוד מעוניינת ללמוד את עניין הרכיבה הטיפולית ולעבור הכשרה הדרכתית בנושא. אשמח לדעת מה התהליך לכך. איפה וכיצד מתחילים. אם זה צריך להיות כלול באיזשהו קורס במכללה/אוניברסיטה. ומה המסלול הכי טוב להתחיל בו בהתחשב בעובדה שיש לי ניסיון רב עם סוסים. תודה רבה, אריאל.

03/12/2012 | 23:13 | מאת: משי

שלום אריאל! יש לי מקום שעושים בדיוק את מה שאתה מחפש! תן לי פרטים שלך ואעביר להם והם יחזרו אליך בהקדם עם פרטים. כמובן ללא שום התחייבות! אם תרצה, שלח לי למייל את הפרטים הבאים- שם, משפחה, גיל, טלפון, מייל, איפה אתה גר ושעות שנוח לך שיתקשרו. [email protected]

שלום אריאל, כיום ישנן מס' מוסדות ללימוד רכיבה טיפולית. אני הייתי ממליצה לך להסתכל באתר של התאחדות הספורט לרכיבה. או לגלוש ברשת ע"מ למצוא את המוסדות המוכרים שמתעסקים בתחום. אלה הם לרב לימודי תעודה. ידוע לי שישנם קורסים למכון וינגייט, מכללת סוסים ואנשים, מכללת שילובים ועוד... חשוב שתבחני טוב מה כל קורס מציע ותתאימי את הקורס לצרכים ורצונות שלך. ישנם קורסים שמלמדים ע"פ סגנונות רכיבה השונים כגון מערבי או אנגלי. אם הנך באה מהתחום הספורטיבי ככל הנראה שיש לך סגנון רכיבה אליו את מתחברת יותר, גם זה שיקול. וכמובן קרבה למקום מגורייך... אני מאחלת לך בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים