במה אפשר להתפרנס יותר בכבוד?

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

02/12/2011 | 20:21 | מאת: שירי

הגעתילשלב בחיים שמעבר למה שאני רוצה אני גם חושבת ממה אני אוכל להתפרנס בכבוד. אני מתענינת מאוד ברכיבה טיפולית,טיםול בבעלי חיים, ובטיפול עם כלבים, השאלה שלי היא במה יש יותר עבודה? מה פרקטית יותר כדי ללכת ללמוד? תודה רבה:)

שירי שלום, מעולם לא עשיתי השוואה בין השכר הממוצע בכל תחום ולכן לא אוכל לענות לך על השאלה. אני נוטע לחשוב שכל מי שמתעסק בתחום מתפרנס בכבוד. כמו בכל תחום, זה תלוי בכמה משתנים כגון מס' שעות העבודה, שנות ניסיון ומקצוענות. אבל אני חושבת שהשאלה הנכונה יותר היא למה את יותר מתחברת?... שיהיה לך בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים