שאלה

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

29/06/2011 | 12:11 | מאת: מיכל

שלום אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי אני מעוניינת לעשות הסבת מקצוע, אני באה ממקצוע שלא קשור כלל, בתחום התקשורת והתוכן. אני חושבת לעשות הסבת מקצוע לטיפול באמצעות בעלי חיים. הייתי שמחה לשמוע פרטים. איפה הכי כדאי ללמוד? האם יש עבודה? מה השכר? התחום שלעבודה עם בעלי חיים מאוד מושך אותי, אני פשוט לא רוצה ללכת ללמוד משהו שאחר כך לא תהיה לי בו עבודה. אשמח לכל פרט שאוכל לקבל ותודה רבה

שלום מיכל, השאלות שלך מורכבות ולא ניתנות למענה במס' משפטים. יחד אם זאת, אף אחד לא יוכל לומר לך אם נכון לך ללכת ללמוד מקצוע זה או אחר. כמו בכל מקצוע תמיד יש צורך באנשים טובים ומקצועיים ואנשים אלו לרב גם ימצאו עבודה. אני הייתי מציעה לך לחפש ברשת את מוסדות החינוך אשר מלמדות טיפול בעזרת בעלי חיים. ללכת לשמוע, לבדוק מה כל מקום כזה מציע... לדבר עם סטודנטים שלומדים את המקצוע ולגבש את הדעה הנכונה ביותר לך. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים