טיפול באדם ע"י בע"ח

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

02/08/2010 | 11:00 | מאת: dalia

סייעתי לוטרינר במשך שנה וחצי ולצערי העסק נסגר המליצו לי חברים להתחיל ללמוד תוכנית טיפולית בבני אדם ע"י חיות מחמד שבסופה מקבלים תעודת גמר מה זה יתן לי מבחינה מקצועית ואם כדאי יותר לחפש וטרינר אחר ולעבוד אצלו לעומת הקורס הזה של האוניברסיטה?

שלום דליה, אני לא בטוחה שהשאלה שלך בפורום הנכון. בכל מקרה אני לא חושבת שיש מי שיכול להגיד לך מה עדיף בשבילך לעשות. אחד זה סיוע לבע"ח והשני זה סיוע לאנשים בעזרת בע"ח. אלה שני מקצועות שונים. אני מציעה לך ללכת לבדוק ולשאול בדיוק מה זה מצריך טיפול בעזרת בע"ח, איך זה נעשה. אולי אפילו ללכת לצפות במקום בו מטפלים עם בע"ח,לפני שאת שוקלת את זה כמקצוע. בהצלחה!

09/08/2010 | 10:59 | מאת: dalia

שמשלב יחד חיות מחמד עם צורות טיפוליות מתקדמות בקשישים וסיעודיים ממה שביררתי יש בבית דגן תוכנית כזאת ואין צורך בתואר אוניברסיטאי כך נוח יותר לגשת ולהתחיל התוכנית רצינית ומקבלים תעודת גמר בסופה תודה לכם

03/08/2010 | 14:27 | מאת: simcha

יש דבר כזה בארץ בכמה מקומות מלמדים את זה אם את גרה בצפון הארץ אז חייגי ל 3070* לפרטים על יום פתוח שיתקיים בעתיד. אם את גרה במרכז יש אפשרות ללמוד את זה תחת שרביטה של העיברית. אם כוונתך לסיוע לבע"ח בלבד אין לי פרטים מציע שתגגלי.

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים