שאלה!

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

07/07/2010 | 18:36 | מאת: A

שלום , אני מעוניינת לעשות קורס מדריך רכיבה טיפולית ורציתי לדעת איך ניתן לעסוק בזה בהמשך, האם יש ביקוש ? האם ניתן להתפרנס מזה ? ואיפה אתם ממליצים ללמוד ?

שלום, כמו בכל מקצוע יש תמיד ביקוש לאנשים טובים ומקצועים בתחום. ישנם מס' מקומות היום בהם ניתן ללמוד רכיבה טיפולית כגון מכון וינגייט [להם שני קורסים], סוסים ואנשים וכו'... אני ממליצה לך לבדוק ברשת וללכת לבדוק בכל קורס מה מציעים ומה המקום המתאים לך ביותר. [את יכולה לקרוא כאן בפורום היו הרבה שאלות בנושא]. צריך לזכור שהיום יש דרישה לכל מדריך רכיבה טיפולית להיות בעל תעודת רכיבה רגילה בנוסף.יש לקחת את זה בחשבון במסלול הלימודים שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים