תרפיה עם בע"ח

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

29/06/2010 | 17:20 | מאת: הילה

שלום בני בן ה -6 סובל מפחדים מסויימים (רעשים ללכת לפעמים לבד לשירותים) הגננת שלו המליצה על תרפיה עם בע"ח ידוע לכם על מקום בראשון לציון או בסביבה תודה הילה

שלום הילה, לא ידוע לי על מקום מוגדר שבו ניתן לקבל סיוע בתרפיה עם בע"ח. אני ממליצה לך לחפש ברשת. אני יודעת שיש בעיקר עם בע"ח, מטפלים אשר ניידים ומגיעים לבית הלקוח. הייתי ממליצה לך לבדוק גם לגביי רכיבה טיפולית אשר גם כן יכולה לתרום לבנך בתחום זה. באזורך ישנה חווה בנצר סירני, בבני עטרות, בית חנן ורמת גן חוות הפארק ליד גן החיות. ייתכן שיש עוד. שוב, הרשת זה מקום טוב לחפש. כמובן שאני מציע לך ללכת לבדוק את המקום לפני, לראות שהוא נראה לך ואולי אף לדבר עם הורים שילדהם מטופלים שם. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים