מקווה שהגעתי לפורום הנכון

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

11/04/2010 | 20:46 | מאת: alonna

היי לכם אני אלונה בת 27 שמאד אוהבת חיות התפניתי עכשיו מעבודה וחושבת על לימודים בתחום שמשלב חיות בטיפול לבני אדם בעלי מום מסויים על מנת לרפא או לסייע להם אני גרה באיזור עפולה ואשמח לשעת למי או ה איפה אפשר ללמוד את זה ולקבל תעודה שמסמיכה אותי לזה

שלום אלונה, ישנם כל מיני מוסדות בהן ניתן ללמוד סיוע בעזרת בעלי חיים. ישנם לימודי תעודה או לימודי תואר. במרכז לרכיבה טיפולית בישראל ישנו קורס לטיפול באמצעות כלבים. במכון מגיד [אשר לדעתי יש לו שלוחה בצפון] יש לימודי תעודה בתחום בעלי חיים. מוסדות נוספים: סמינר הקיבוצים, מכון וולבי, מכללת לוינסקי.... אני מציעה לך לחפש ברשת, שם תוכלי למצוא עוד ולראות מה כל אחד מציע. שיהיה בהצלחה!

13/04/2010 | 16:36 | מאת: רווית הנובחת

אחותי לומדתי בשלוחה של מגיד בצפון זה ליד עפולה יש פרטים מדוייקים באתר. ויש גם עוד מכללות אחותי מספרת שהלימודים אחלה גם תיאורתית וגם מבחינות חברתיות

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים