עזרה לילד בן 7

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

21/03/2010 | 14:35 | מאת: לאה

שלום רב, אני מחפשת מקום טוב לרכיבה טיפולית לבני בן ה-7 באיזור שבין טבעון- למגדל העמק אשמח לקבל שם של חוה עם המלצות תודה

לאה שלום, ישנה חווה גדולה בקיבוץ יגור, אך אני לא בטוח אם יש שם רכיבה טיפולית - שווה בירור. במושב מרחביה ישנה מדריכה בשם אורה דניאלי. אני בטוח שקיימים מקומות נוספים במרחב שהגדרת, מקום טוב לבדוק אפשרויות הוא באתר ההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה http://www.ief.org.il/services.asp?cat=17 בהצלחה וחג שמח. יואב

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים