גיל לרכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

19/11/2009 | 10:23 | מאת: שוש

בני בן 7 שנים האם בגיו הוא יכול להתחיל לרכב על סוסים ? האם זה אינו כרוך בסיכוו בגיל כזה? חשבתי על רכיבה טיפולית עקב קשיי קשב וריכוז אצל בני ?

שוש שלום, שבע זה גיל מצויין לרכיבה טיפולית. וכלי נהדר להתמודדות עם קשיי קשב וריכוז. כל עוד בנך בריא מבחינה פיזית, אין סיכון ברכיבה עקב הגיל.אך חשוב להתאים את הסוס והציוד לילד. [בהרבה מקומות ידרשו ממך אישור רפואי המאשר שבנך כשיר לרכיבה על סוסים.אישור שתוכלי להשיג מכל רופא משפחה]. אך חשוב לדעת, שבכל גיל ישנו סיכון בזמן שרוכבים על סוס. ולכן חשוב ללכת למקום השומר על כל כללי הבטיחות. בהצלחה!

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים