כלבי שירות

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

08/10/2009 | 19:50 | מאת: איירין

שלום רב, שאלתי קשורה לנושא הפורום בצורה עקיפה, בכל זאת אשמח מאוד לקבל התייחסות. תודה מראש :) כידוע לי, כלבי נחייה שמסיימים את "שירותם" מוצעים לאימוץ. האם קיים מקור כלשהו שאני יכולה לפנות אליו במטרה לאמץ כלב שירות (לאו דווקא כלב נחייה) ש"יצא לפנסיה"? אפילו כלבים יוצאי יחידות כלבנים בצבא או במשטרה.. שוב תודה

לאיירין כן, זה נכון, כלבי שירות/נחיה/טיפול יוצאים ל"פנסיה" בסוף תקופת שרותם. גם אצלנו בכלביה הטיפולית מוצעים כלבים טיפוליים למסירה/אימוץ. ידוע לי גם שבבית עובד (כלבי נחיית עיוורים) מחפשים בתים לכלבים בסוף שרותם. לפני כחודש שיחררנו כלב לפנסיה, ומעת לעת ניתן לפנות אלינו על מנת לבדוק את האופציה מחדש. על פי רוב, אנחנו מפרסמים כלבים למסירה אצלנו בחווה, ואשמח אם תשאירי את פרטייך אצלי בטלפון 052-8349081. תודה ניר מנהל הכלביה

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים