הרטבת לילה - ילדה בת 3.10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

14/11/2011 | 14:18 | מאת: הדס

שלום. בתי הגדולה בת 3.10 נגמלה ביום באופן מלא כבר בגיל 2.9 - הגמילה הייתה טובה ומהירה אך בלילה המשכנו עם הטיטול. באוגוסט הורדנו את החיתול והיו לילות יבשים אך מעטים-חשבנו שאם הזמן זה יפריע לה אך ההפך הוא הנכון :( אנחנו לוקחים אותה לשירותים לפני השינה ופעם נוספת לפני שאנחנו הולכים לישון - לעיתים רחוקות זה עוזר ורוב הפעמים לא ובנוסף יש גם לילות שמרטיבה פעמיים - לדעתי אין לה שליטה על כך - היא אפילו לא מתעוררת ויש ימים שישנ ה כך עד הבוקר. מה עושים?איך מתקדמים?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים