פיפי כל 10 דקות-ילד בן 6(לא בלילה)

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/03/2011 | 15:57 | מאת: ***אסף***

שלום רב, בני ניגש לשירותים כמעט כל 10-20 דקות לפיפי. נשללה דלקת ע"י הרופא בעקבות בדיקת שתן, לציין כי בלילה אולי הוא קם פעם אחת בלבד אם בכלל(לכן הרופא אף שולל בעיית כליות). כבר אני מתחיל לחשוב שהעיניין פסיכולוגי ושינוי קורה אצלו. (נולדה לו אחות לפני חצי שנה) אך הדחיפות לשירותים הינה בשבועיים האחרונים בלבד. אילו בדיקות או רעיונות יש לך על מנת לעזור לי.

נראה כי ביצעתם בדיקות מתאימות.יש מקום לבצע גם אולטרה סאונד של דרכי השתן. המתינו שבועיים שלשה מבלי להתייחס לנושא. יש סיכוי שהבעיה פשוט תעלם מעצמה. אם לא כיתבו אלינו שוב.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים