בת 3.6 שנים ואינה מקבלת את הרעיון בלי חיתול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/03/2011 | 13:16 | מאת: גורג

שלום רב ,ילדתי בת 3.6 שנים קשורה מאוד לחיתול ואינה מוכנה לוותר עליו , אנו נותנים לה להסתובב בבית ללא חיתול אך ברגע שהיא צריכה לפפי או קקי מביאה את החיתול לאמא שלה על מנת להלביש אותה ,,,,, יש לה חדר שירותים משלה עם מדרגות והיא יודעת למה זה נועד היות שהיא נותנת לבובות שלה לעשות פפי ( כאילו) בשירותים שלה אך היא אינה מוכנה לעשות זאת , גם בגן היא רואה את הילדים עושים אך היא לא מוכנה אנו על סף יאוש ,,,, מה אתה מציע

א. המשיכו לזרום עם הילדה והמנעו מיצירת עימותים בנושא. ב. המתינו עד חודשי הקיץ. ג. אם לא יחול שיפור עד אז פנו לייעוץ והדרכה לגורם מקצועי.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים