תיסכול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/01/2011 | 10:48 | מאת: ענבל

ד"ר קושניר שלום , בתי בת השנתיים ו 3 חודשים מבקשת להוריד את החיתול אך מסרבת ללכת לשירותים או לחילופין לשבת בסיר , במשך כשבוע היא לא מוכנה לשים טיטולים וכתוצאה נכך מרטיבה במכנסיים . היום שלחתי אותה לגן בלי טיטול והגננת עידכנה אותי שהיא לא מוכנה גם שם לשבת בשירותים . מה עושים? אני צריכה את עזרתך כי אני נורא מפחדת שאני עושה נזק לידה שלי .

מומלץ להשיב את החיתול לשימוש מלא בשלב זה. מאוחר יותר פנו לקבלת הדרכה במסגרת מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים