בריחת קקי אצל ילד בן 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/12/2010 | 20:34 | מאת: לימור

שלום דר' קושניר בני בן 3 ,גמול כבר למעלה מחצי שנה מחיתול, מבקש לעשות פיפי בשרותים אם כי עדיין יש פיספוסים מידי פעם, בלילה לא גמול בכלל ואנו שמים לו חיתול. הבעיה היא שהוא מפספס קקי על בסיס קבוע ואפילו לא מבקש ללכת לשירותים, רק שאני מריחה ואני שואלת אותו אם יש לו קקי הוא אומר שכן (וזה רק אחרי שכבר יצא לו) אין בכלל בעיה של עצירות כי הוא עושה קקי כל יום (בשעה קבועה פחות או יותר) והקקי לא קשה ולא רך מידי. מאחר ואני יודעת פחות או יותר את השעה שהוא עושה אני שואלת מס' פעמים בסמוך לשעה זו אם יש לו קקי ותמיד הוא אומר שאין לו אבל בפועל יכול להיות שאחרי 5 דקות יברח לו.שאני מבקשת שיישב קצת בשירותים הוא לא רוצה ואומר "אין לי קקי" ניסינו להתעלם , ניסיתי לכעוס ניסיתי אפילו לתת לו לשבת בשירותים גם אם ברח לו (כלומר מיד אח"כ) אבל לא עוזר כלום. ברצוני לציין בנוסף שהילד בגן וגם שם בורח לו . מה מומלץ לעשות כדי לעזור לו להגמל?

מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בנושאים כגון חרדת אסלה והתלכלכות

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים