ילד בן 5 מוכן לעשות קקי רק בחיתול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

11/11/2010 | 18:23 | מאת: בועז

שלום רב ותודה מראש, בני בן 5 ואינו מוכן לעשות קקי(בלבד) בשירותים \ סיר \ ישבנון, רק בחיתול, הוא מתאפק מספר ימים ואז מבקש חיתול ורק בו הוא מוכן לעשות. הענושא מאוד מטריד אותי משום שהוא מתאפק בכל מקום שהוא נמצא ולא מוכן לעשות בגן או במקום זר בחיתול משום שהוא יודע כנראה שזה לא בסדר ושלא יחשבו עליו שהוא קטן. לא עזרו הבטחות למתנות ולא כלום, האם סיכום איתו שברגע שיגמרו החיתולים עושים רק באסלה או שיש דרכים נוספות. אני ממש מוטרד מהנושא ואשמח לקבל תשובה. תודה מראש וסוף שבוע נעים

עליכם לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול ב חרדת אסלה עצירות התלכלכות

14/11/2010 | 10:18 | מאת: בועז

שלום לך ד"ר ברוך, אשמח לקבל תשובה שתעזור לעוד הרבה הורים ולא רק להפנות למרפאה מסויימת. אני יודע שאני יכול ללכת למרפאות אבל בשביל זה גם הקימו פורומים באינטרנט. לא אתפלא עם יש לכם קשר לאחת המרפאות שציינת.

16/11/2010 | 15:57 | מאת: דוד יוכבסקי

הילד שלי בן 8 ולא מוכן לעשות בשירותים. אנא בבקשה תעזור לי.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים