בן שלוש וחצי גמול גם בלילה , מסרב לקקי בשירותים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/08/2010 | 16:14 | מאת: אפרת פרנס

בן שלוש וחצי ,גמול גם בלילה, וכל הזמן מבקש אם יש לו פיפי, בהתחלה עשה פיפי רק בישיבה ולאחרונה גם בעמידה , (גמול כבר מחודש מאי) , אך לקקי מסרב לשבת ,כשאני שואלת התשובה תמיד שלילית , וגם אחרי שעשה אם אני שואלת עדיין הוא מכחיש , ולרוב הפעמים כשעושה אחכ מתחבא , כלום לא עוזר,ניסיתי הסברים,סיפורים ,קלטת האסלה הקסומה (שהוא מכיר אותה בע"פ),פרסים , בקרוב מאוד יתחיל גן ואני בחרדה עמוקה,ואיני יודעת מה לעשות ???? נא תשובתך ועצתך המהירה בנושא

מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה, עצירות, התלכלכות

24/08/2010 | 12:52 | מאת: שלומית

אפרש שלום, האם תוכלי ליצור עימי קשר אני בבעיה זהה שלך , מבקשת להתייעץ. 0547787329 שלומית. תודה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים