בן שלוש וחצי מסרב לקקי בשירותים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

10/08/2010 | 22:05 | מאת: מישמיש

בן השלוש וחצי שלנו גמול כבר מעל שנה מפיפי וללא חיתול ביום ובצהריים. בלילה עדיין עם חיתול למרות ששמנו לב שמתעורר פעמים רבות יבש- בבוקר הוא מוריד את החיתול ורץ לשירותים. הבעיה היחידה היא עם הקקי- הוא מבקש חיתול לקקי ולא מוכן לשמוע על שירותים- הוא ישב פעם או פעמיים (כדי לרצות אותי) אבל מאד נלחץ ולא היה לו נוח לשבת (עם ישבנון וגם בלי) עם הסיר גם ללא הצלחה- אני מתחילה לחשוב שזה נעוץ בעובדה שהתרגל לעשות קקי בעמידה (יש גם טקס שבו הוא עומד בפינה ושם הכי נוח אני לא רוצה להזניח אבל אני לא ממש לחוצה מזה שהוא עדיין לא עושה בשירותים- הוא ממילא לא עושה קקי בגן- יש לו את השעות שלו בבית- כלומר הוא בשליטה מלאה על העניין- השאלה היא מתי העניין עלול להפוך לבעיה והאם להמשיך לזרום איתו בעניין?

מומלץ לפות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה, עצירות, התלכלכות

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים