גמילה מקקי.

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

09/08/2010 | 17:06 | מאת: קי.פי.

שלום. בני בן ה 2.5 (ילד שלישי) גמול מטיטולים מזה חודש וחצי. הוא לא פספס פיפי מעולם,גם לא בלילה (ישן ללא טיטול). אבל קקי הוא עושה בתחתונים באופן קבוע. יושב על הסיר (מסרב לשבת על מקטין אסלה או בשירותים בכלל),לעיתים גם 15 דקות (כשאני מספרת סיפור) ואח"כ קם ועושה בתחתונים. לפני כשבוע חטף וירוס של שלשולים ולהפתעתי רץ לסיר כ-10 פעמים באותו היום ושלשל-אך ברגע שחזר לעשות קקי מוצק-עשה שוב בתחתונים. כלומר: הוא יודע לתזמן,אם הוא ללא תחתונים הוא יעשה קקי בדשא-אז לא נראה לי שיש בעיית הפרדות. יש לציין שהילד מאד מאד נבון. אנחנו משתדלים מאד שלא לעשות עניין מהסיפור. ועדיין... להניח לזה? יש מה לעשות? לתת לזה זמן? תודה.

מומלץ לפות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה, עצירות, התלכלכות

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים