פעמונית

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/08/2010 | 19:24 | מאת: יפעת

שלום דר קושניר אני אמא לתאומים בני 7 בן ובת לפני שבוע וחצי נפגשתי עם מטפלת מטעמך בשם מיכל שנתנה לנו 2 פעמוניות 1 לכל ילד . ומאז הלילות הפכו להיוצ סיוט ...אני מתעוררת 6 פעמים בלילה אבל עדין מקדישה את כל כולי לגמילה . הבן שלי שהוא יותר בעייתי מנתק מתוך שינה את הפעמון ואני סוחבת אותו לשירותים והוא בכלל לא מודע למה שקורה איתו ..מתעצבן צועק ...בוכה ואז אנחנו מחליפים תחתונית ותחתונים והוא חוזר לישון ..בבוקר הוא בד"כ לא זוכר שקם בלילה האם זוהי תופעה שתעבור עם הזמן ? אמנם אנחנו רק 10 ימים מטופלים אבל אני לא רואה שיפור ... יש משהו נוסף שעליי לעשות כדי לתרום להצלחת התהליך ? יש לציין שעם הבת הולך קצת יותר בקלות למרות שהיא מתעוררת לפעמים גם 3 פעמים בלילה ...אודה לתשובתך

שלום רב, תודה על פנייתך. את מוזמנת להתקשר ישירות אל המטפלת שלכם לקבלת הדרכה בנושא. ישנן דרכים להצע את הטיפול ולהתמודד עם השינה החזקה מבלי שהלילות יהפכו למתישים. במידת הצורך תוכלי לקבל מן המטפלת שלכם גם את הנייד האישי שלי לקבלת ייעוץ ישיר ממני. בהצלחה הטלפון של המטפלת שלכם נמצא על גב טבלת המעקב שקיבלתם.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים