בריחת צואה גיל 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/07/2010 | 20:32 | מאת: רויטל

בני בן השבע (אוטוטו) סובל לעיתים מבריחת צוה שלפי טענתו בלתי נשלטת . יש לציין כי כל נושא הגמילה מצואה היה קשה מאד עבורו ועבורנו . כיום הנושא מאד מתסכל אותו ואותנו ואני לא יודעת למה לייחס זאת (פזיולוגי/רגשי) . בקרוב יש לנו תור למומחה בתחום . יש לציין כי מדובר בילד מדהים , אינטלגנטי , חריף ומקובל מאד חברתית . (אם כי רגיש מאד , לעיתים באופן חריג לבני גילו )

מומלץ לפנות לקבלת עזרה במרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה והתלכלכות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים