נואשת מהגמילה......

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/05/2010 | 22:08 | מאת: קרן

הבן שלי בן 4.5 גמול מגיל 2.5 אך מאז הוא כל הזמן מתאפק ו"רוקד" וכשאנחנו אומרים לו ללכת לשירותים או שואלים אם יש לו פיפי הוא תמיד אומר שלא ואחר כך מגלים שהתחתונים רטובים ולפעמים זה מגיע גם למכנסיים כל יום הוא מגיע ממש "מסריח" משתן מהגן למרות שהתחתון כבר הספיק להתייבש הבעיה היא שזה לא מפריע לו בכלל גם בלילה הוא עדיין עם חיתול תחתון וניסיתי אומנם מעט מאוד לקחת אותו לשירותים באמצע הלילה אבל כשזה התחיל להתלוות לאין לי פיפי מתוך שינה וקצת בכי - הפסקתי והחזרתי אותו למיטה כמעט כל לילה שאפילו החיתול תחתון לא מחזיק מעמד והשתן יוצא ומרטיב את הבגדים הסדינים וכו'... אני כבר ממש נואשת וחסרת אונים אגב לגבי קקי הוא ממש מודיע ממש כשכבר כמעט יוצא אבל זה כמעט אף פעם לא מתפספס... מה עושים?

ניתן לסייע לכם בפתרון בעיית הלילה והיום באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה,ליווי ומעקב במרפאה מקצועית .

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים