הרטבת לילה / אחד מתאומים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

27/01/2010 | 14:19 | מאת: תניה

שלום רב, בני, אחד מתאומים נולד בשבוע 31 להריון. ילד בריא, בעברו ניתוח הידרוצלה. כיום בן שש וחצי. בשל הפגות כל ההתפתחות היתה איטית, אך כיום הדביק את הפער. זו גם הסיבה שעד כה לא פניתי לאיש מקצוע בנושא הרטבת לילה. גמילה ביום - בסביבות גיל 4. בלילה גמול מיציאות, אך "בורח" לו פיפי מספר פעמים בשבוע (+-4 פעמים בשבוע), אין עקביות. לציין לפני כחצי שנה היו שבועיים בהם לא "ברח" לו כלל, מאוד שמחנו אך לצערנו זה היה זמני. לציין ש"בריחת הפיפי" מתסכלת אותו מאוד, וגם אותנו .. אחיו התאום גמול. ניסינו בעבר הגבלת שתייה / לקיחה לפיפי מתוך שינה והפסקנו לאחר ששמענו שזה לא תורם כלל ואף ההיפך. אשמח לחוות דעתך. תודה מראש

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים