שימוש בתרופה מינירין מלט 120

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/11/2009 | 19:18 | מאת: תומר

בס"ד שלום רב אני אבא לילדה שקיבלה מהרופא מישפחה נגד הרטבת לילה מינירין מלט 120 האם זה תרופה טובה שהוכיחה את עצמה האם ניתן לצרוך אותה ללא חשש האם יש לה תופעות לוואי האם יש אלטרנטיבות אחרות האם זה רק עוצר הפיפי עד הבוקר או שזה גם מבצע איזה פעולת ריפוי כמה זמן צריך להיות עם התרופה הזו ?

מינירין משפיעה ב 60% מהמקרים. במקרים אלה ההרטבה חוזרת כאשר מפסיקים את השימוש בתרופה. אין לה תופעות לואי משמעותיות אך יש למלא בהקפדה את ההוראות הנילוות. הטיפול היעיל ביותר להרטבת לילה הוא באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים