הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

12/11/2009 | 22:45 | מאת: מוריה

שלום .. אני בת 19.04 וסובלת מהרטבת לילה , מעולם לא הפסקתי. אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי היסטוריה של דלקות שתן כבר 10 שנים .. אני סובלת מהשמנת יתר קשה מאוד ובנוסף ההרטבה .. אני לא מצליחה להתעורר בלילה אני ישנה מאוד מאוד חזק לא מרגישה את הדליפה מעין תדרים במוח שלא עובדים ככה זה נראה לי שאני קולטת את הפיפי בזמן והוא יוצא .. אין סיפור תורשתי במשפחה. הייתי מטופלת עם זמזם ומינרין ועוד משו כדורים אדומים וגם הם לא עזרו . האפ זה פסיכולוגי או רק בריאותי? ואם שמעת על פטריית הקנדידה .. אני סובלת ממנה ברמה 2 ומטופלת בכל מיני תוספי תזונה ודיאטה נטולת סוכר ושמרים קשה מאוד .. תודה רבה ושבת שלום

ניתן לסייע לך בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים