גמילת ילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

14/10/2009 | 07:04 | מאת: Gal G

שלום רב. ילדי בן 3.5. במהלך היום הוא ללא חיתול ושולט בצרכיו בצורה מוחלטת (כמעט מוחלטת), לאחרונה הוא ביקש לישון ללא חיתול בלילה ואיפשרנו לו זאת תוך הכנה לפני שינה: פיפי ושיחה קלה.(טיקסיות לילה). בלילה הוא מרטיב מספר פעמים, לא מתעורר לא לפני, לא בזמן ההרטבה ולא אחרי. אני שממש לא רוצה לעשות מכל סיפור הגמילה עניין מצד אחד מעדיף שישן עם חיתול עד שיהיה אולי יותר מוכן ויהיה לו יכולת לשלוט בצרכיו (אני מרגיש שההרטבות גורמות לי להיות חסר סבלנות עקב כל סבבי החלפת המצעים בלילה), כמו כן אני מכיר את בני מצויין ויודע שכאשר הוא מוכן למשהוא הוא עושה זאת ברגע. כנגד אולי זה הזמן לקחת אוויר ולתת לו לישון ללא חיתול כדי שלא לבלום אותו. עוד חשוב לי לציין שבקשתו לישון ללא חיתול אינה אסרטיבית כלל.

א. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. ב. המידה ואינכם פונים לטיפול בשלב זה מומלץ לשוב ולהשתמש בחיתול לרווחת הילד וההורים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים