בריחת צואה ושתן בילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

16/07/2015 | 11:02 | מאת: כנרת

שלום רב בני גמול כבר מפסח שנה שעברה ,ותמיד היו לו פיספוסים, במעבר לגן עירייה בספטמבר החלו נסיגה והפיספוסים התרבו מאז ניסנו בעזרת פסיכולוג הגן טבלת התקדמות עם פרסים חיזוקים שעזר אך עדיין ישנם פיספוסים ישנם ימים שהרבה ויש פחות , ובעיקר יש צורך שנזכיר לו כל הזמן מה שמהווה בעיה בזמן הגן/צהרון אצל חבר. וגם לפעמים מתנגד ללכת לשירותים בטענה אין לו למרות שעברו המון שעות. כמו כן כשבורח לו מכחיש לרוב ולא מפריע לו. אודה לשמוע חוות דעתך תודה רבה

מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה ועצירות. מתאימה כאן התערבות המבוססת על תכנית התנהגותית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים