לא מפסיקה להרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

27/01/2015 | 11:50 | מאת: רויטל

בתי בת חמש וחצי וגמולה יום מגיל שלוש בלי פספוסים. לגבי הלילה מעל לשנה, למעט ימים בודדים כל בוקר מתעוררים למיטה רטובה ניסינו לקחת כמה פעמים בלילה אבל לא ממש עזר. נראה שפשוט ישנה חזק ולא מרגישה. אפילו מהרטוב לא מתעוררת. מה אפשר לעשות? האם. זה פשוט יקרה מעצמו ולכן פשוט לחכות? האם יתכן שמדובר בבעיה רפואית? האם זו תהיה טעות להחזיר טיטול לפחות עד האביב? אשמח להתייחסותך

שלום רב, א. מומלץ בהחלט להשתמש באמצעי ספיגה בלילה. ב. מדובר כאן בבעיה שגרתית של הרטבת לילה. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה ( גם תוך כדי שימוש בחיתול) באמצעות טיפול בזמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה מקצועית. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים