בת 5.5 בורח לה פיפי בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

09/01/2015 | 17:05 | מאת: ליזי

שלום, הבת שלי בת 5.5 כמעט כל לילה בורח לילה אנחנו לוקחים אותה מתוך שנה לעשות , לפעמיים היא לא עושה ולפעמיים בורח לה בפעם השנייה , אחרי שלקנו אותה באמצע הלילה חשוב לציין שלפעמיים היא לא מרגישה שבורח לה , אשמח לקבל הצעות איך לפתור את הבעיה ,

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה מקצועית. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים