מרטיבה בת 13

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/12/2014 | 21:05 | מאת: ניצה

ביתי בת 13 מרטיבה כל לילה. ברוב המקרים לא מתעוררת אלא בבוקר ספוגה. טופלה במינרין במשך שנתיים ללא תוצאות.

ניתן לטפל בבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה מקצועית. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים