הרטבת יום ולילה לילדה בת 4+

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/11/2014 | 09:38 | מאת: אורנה

ביתי בת 4 ו3 חודשים , התחילה תהליך גמילה בגיל שנתיים וחצי כדי שתהיה מוכנה לגן. בגן מיד התייבשה, אבל בבית בעצם מעולם לא נגמלה. ניסית פרסים יסתי גערות ניסיתי לשלוח כול כמה זמן אך היא לא תמיד משתפת פעולה ולפעמים יש תקופות של שיפור קל,אך זה חוזר למצב. אני יודעת שהיא יכולה כשרוצה ראיתי מצבים שהיא דואגת להיות יבשה ונשארת יבשה. לפני זמן מה רצתה להפסיק עם טיטול בלילה ןבתחילה היו לה הצלחות. ועכשיו זה פספוס של פעם עד פעמיים בלילה ,מסרבת לקום לשרותים. הייתה תקופה שהחזרתי לה טיטול בבית, בהעברת מסר שגם תינוקות לא עושים בבגדים שמים להם טיטול. אז או שהולכים לשרותים או ששמים טיטול. אבל מאז שהורדנו טיטול בלילה התנתקנו מזה ואני מתלבטת עם זה לא יוריד לה את הביטחון להחזיר טיטול שוב. ביומיים האחרונים למשל החלפתי לה 3 פעמים רק אחר הצהרים. היתה תקופה שעזבתי את זה ולא הערתי כלום ,והיא נהיית מין עדישה לזה גם -לא נורא אמא תכבס, ולפעמים אני פשוט כועסת עליה. לא יודעת מה לעשות איך להתמודד עם זה איך נכון להגיב. תודה אורנה

שלום רב, הדרך הטובה ביותר לפתור את בעיית ההרטבה ביום היא לטפל בהרטבה בלילה באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. התערבות זאת תפתור גם את ההרטבה ביום. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים