גמילה מחיתולים ושלשולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

04/11/2014 | 17:14 | מאת: דנית

ביום שישי האחרון התחלתי לגמול את ביתי בת 1.10 ההתחלה הייתה טובה ואתמול אף לא היו כלל פספוסים והיא התחילה לבקש ללכת לשירותים כשהיא חשה שהיא צריכה. היום בבוקר מרפי החליט לבקר והיא התחילה לשלשל. בגן הצליחה לעשות פעם אחת בסיר ופעמיים פספסה. אספנו אותה הביתה,והיא מראה סימנים של רתיעה מהסיר (כנראה פניקה עקב הפספופים) האם להחזיר לה חיתול ואם כן, מתי לנסות שוב לחזור לגמילה? תודה

שלום רב, החזירו את החיתול לשימוש מלא. התחילו שוב בשלב מאוחר יותר כאשר הילדה תהיה משוחררת מן החרדה אותה אתם מתארים. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים